Stockholm och Stockholmsskärgård kan upplevas utan att det behöver kosta en förmögenhet. Det finns boende och aktiviteter i alla prisklasser. Ibland kan man också vilja ta en liten paus fast jobbet pockar på. Så varför inte kombinera nytta med nöje? Här kommer du få lite tips på boenden och aktiviteter som inte tömmer sparkontot. Tipsen kommer även att inkludera boenden där du kan känna dig som hemma. Ibland behöver man kunna sätta sig i lugn och ro för att jobba undan lite eller bara känna sig som hemma.

Finnhamn passar alla

Finnhamn är en by belägen i Stockholms skärgård. Mer bestämt på ön Stora Jolpan och gränsar till Ingmarsö. Hit kan du resa året runt, varje årstid har sin egen charm ute i skärgården. På sommaren kan du bada i undangömda vikar och ligga på klipporna med utsikt över havet. Det är Skärgårdsstiftelsen som äger och vårdar Finnhamn med varsam hand. Finnhamn har en gedigen historia. Blir du lite rastlös kan du passa på att göra samma saker som hemma. Varför inte passa på att testa lyckan på online casino Bingo.com, då kanske du kan förlänga vistelsen. Här har du all möjlighet att kunna beta av lite jobb samtidigt som du njuter av den underbara kusten.

Bo billigt och bekvämt i Finnhamn

Finnhamn har ett fint vandrarhem som dessutom är anpassat för personer med funktionsvariationer. Sovsalar blandas med fina stugor. Hyr du en stuga kan du i dra dig undan när du känner att antingen jobbet behöver lite uppmärksamhet eller du vill ha lite egentid. Givetvis finns det gemensamt kök så du kan hålla kostnaderna nere genom att laga din egen mat.

Sommargården erbjuder fyra hus med nio rum och fyra stugor. Här finns även ett kökshus då även har kan du ha självhushåll. Boendet passar även barnfamiljer då Trampolinen ligger vid strandkanten. Du kan gå ner till havet på ungefär 30 minuter. Här når du även enkelt öns aktivitetscenter.

Njut av Sandhamn

Sandhamn är ett populärt resmål långt ut i Stockholms skärgård. Du når Sandhamn med Waxholms båtarna och har finns goda möjligheter att hitta ett prisvärt boende. Reser du utanför högsäsong är Missionshuset ett prisvärt alternativ. Då kan du hyra lägenhet och på så sätt ha det lika bekvämt som hemma. Du kan även boka middagspaket när du vill lyxa till det lite.

Ta en tur till Svartön

På Svartön hittar du STF Skärgårshotell och Vandrarhem. Här har du egen ingång så du kan verkligen ha möjlighet att ha lite tid över för några timmars jobb. Du kan också känna dig säker på att resten av sällskapet kan roa sig utan ditt sällskap. STF Svartön har såklart ett kök som du kan nyttja och även en lounge där du kan slappna av efter en dags aktiviteter. Vet du inte vad du ska hitta på så hjälper personalen dig mer än gärna. Svartön har goda möjligheter till härliga saltstänkta bad.

Detta är bara några av de många prisvärda alternativen i Stockholm skärgård. Det finns många andra öar där du hittar vandrarhem och stugor. Det finns även goda möjligheter att hyra bostad genom olika förmedlingar.