Sveriges sydöstra och södra kust bjuder på mycket varierande resmål. Du kan besöka små undangömda pärlor, klassiska resmål som Kalmar och Öland. Ta en tur i Karlskronas östra Skärgård där tiden nästan stått stilla. Kivik och hela Österlen bubblar av kultur och fantastiska restauranger. Besök Malmö och bada vid Limhamn. Här finns något för alla oavsett ålder och intresse.

Kalmar och Öland levererar alltid

Kalmar är en fantastisk sommarstad som bjuder på liv och rörelse. Härifrån når du enkelt Öland som är mångas sommarparadis. Det är lätt att ta sig runt i Kalmar till fots och här finns gott om gågator. Här kan du uppleva Borgholms puls och hitta långa sandstränder. Det finns gott om bra boenden för alla.

Slottshotellet i Kalmar ligger vackert beläget nära Kalmarslott. Här har du nära till allt och den lummiga Stadsparken bjuder på fina möjligheter att njuta av den lummiga grönskan. Rummen är romantiska och alla är individuellt inredda. Slottshotellet har även ett lågprishotell som ligger bara på andra sidan gatan.

Strand Hotell Borgholm är ett hotell som har allt. Härliga och bekväma rum, du har även allt Borgholm har att erbjuda precis runt hörnan. Hotellet är känt för sin hippa nattklubb där du kan festa med kändisar och prinsessor. Här finns även ett härligt spa och en restaurang som är känd för att ha riktigt fin mat.

Ta dig ut i Karlskrona skärgård

Ute i Karlskrona skärgård hittar du Aspö. En lite ö som lever upp på sommaren och du kan besöka Kastellet som är ett museum men som även har restaurang. Här sätts det även upp olika teaterföreställningar och det kommer välkända artister. Från Karlskrona går det gratis färja ut till Aspö. Här finns möjlighet att bo i Lotstornet som är både hotell och vandrarhem. Här finns möjlighet till självhushåll.

Kivik, Österlens pärla

Kivik är en mysig liten by som är fin att besöka året runt. Här kan du besöka Kiviks Musteri där du får se hur must tillverkas. På hösten kan du åka på äppelsafari och på våren vandra bland blommande äppelträd. Du har även underbara stränder där du kan svalka dig. Boende finns överallt i alla prisklasser. Vill du ha något lite extra så tar du inte på Kiviks Hotell Konferens och Spa.

Malmö har allt

Malmö är en levande stad med internationell prägel. Förutom att staden vibrerar av liv så har du Köpenhamn runt hörnan. Limhamn bjuder på fina bad, åk till Ribersborg som också är anpassat för personer med funktionsvariationer. Bo gör du bekvämt antingen på hotell eller så passar du på att hyra en lägenhet. City Apartments Triangeln erbjuder fina lägenheter mitt i stan. Du får inte missa att besöka Möllevångstorget där du kan köpa mat från alla världens hörn. Malmöfestival är också helt klart värd att besöka men se till att boka boende i god tid.